Liliacul este un accesoriu floral atat de simplu și accesibil, dar atât de magic și înmiresmat încât este cea mai potrivită alegere pentru mesele alături de cei dragi primăvara.

Sărbătoarea de Florii are o mare însemnătate religioasă pentru toţi credincioşii. De fapt, această zi era iniţial dedicată zeiţei romane Flora, însă astăzi ea celebrează amintirea intrării Mântuitorului în Ierusalim. Dar este și un bun prilej pentru prieteni și familie să se adune la masă, iar eu mereu mă întreb de ce nu să sărbătorim și estetic nu doar culinar?

Liliacul îl găsești spre norocul nostru la orice piață de legume la bătrânei și le faci atât lor cât și ție o bucurie când pleci cu brațele pline de liliacul atât de dulce mirositor. Mie îmi plac lucrurile simple, iar un braț plin de flori de sezon este perfect pentru o ținută de primăvară.

Accesoriul principal este liliacul în decorul de azi, iar pentru a lăsa movul să umple vizual am ales o vază translucida și un mix match de pahare cu picior. Am ales un set de farfurii simple albe și un set de farfurii cu un mic element floral cărora le-am adăugat name cards cu un font gri pe carton alb. Simplu și de efect. Ce părere aveți?

O dumincă frumoasă a Floriilor vă urez,

Mirunadecorul mesei Pascale decorul mesei Pascale_dsc0077 _dsc0085-horz _dsc0088 _dsc0098 _dsc0100 _dsc0103_dsc0104_dsc0105_dsc0101

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *